Eliovex is een modern aannemersbedrijf in de burgerlijke- en utiliteitsbouw en sinds decennia een professioneel bouwbedrijf. Wij werken overwegend met eigen personeel/zzp’ers en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. 

Met vijftien jaar ervaring in onder meer utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken. Hierbij beschikt de firma over een eigen netwerk van vakmensen en het modernste materieel. 

Zo kunnen we snel, flexibel en efficiënt voor u aan de slag en is er meer ruimte om kwaliteit te garanderen. Onze passie voor bouwen, onze ambitie om de wensen van de klant te realiseren en ons vakmanschap zorgt voor een betrouwbaar concept.

Voor al uw bouwwerk in Amsterdam en omgeving voor het verbouwen, renoveren en onderhoud van panden en woningen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan de verbouwing en renovatie van bedrijfspanden, maar ook aan het renoveren van en keukens, plus het installatiewerk dat daarbij hoort persoonlijk, snel en flexibel.

  • U houdt dezelfde contactpersoon van begin tot eind.
  • Ons team van specialisten heeft oog voor detail en afwerking .
  • Wij werken nooit aan meer dan 3 projecten tegelijk zodat wij altijd onze deadlines halen.
  • Wij komen met ruimtelijke of esthetisch verrassende oplossingen.

Maar u wilt de impact op de dagelijkse gang van zaken natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Daarom proberen we de doorlooptijd voor u zo kort mogelijk te houden. En bij bedrijfspanden streven we ernaar dat uw dagelijks werk gewoon door kan blijven gaan. 

Eliovex werkt als aannemer in Amsterdam met een team van 6 (zelfstandige) specialisten, die perfect op elkaar ingespeeld zijn. En wilt u graag weten wat de uitvoering van uw plannen gaat kosten? 

Vul gratis en vrijblijvend onze offerteaanvraag in en binnen 5 werkdagen heeft u de offertes in huis. Of neemt u dan gerust contact met ons op! Vervolgens komen we graag even langs, om een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte, waarmee we de vergelijking met andere aanbieders zonder meer aandurven.

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest