Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet. Wat je ook van plan bent, bij Eliovex zit je goed! Alles onder één dak om een perfecte verbouwing te kunnen realiseren: van architecten tot dakkapellen, van een aanbouw tot een nieuwe keuken of badkamer. 

“Eliovex” aannemersbedrijf denkt graag met u mee waar het gaat om de verbouwing van uw particuliere woning. Samen met u richten wij de blik op de toekomst. 

Een vakkundig uitgevoerde verbouwing biedt niet alleen ruimtelijk nieuwe perspectieven, het is ook een prima investering die de waarde van uw huis doet stijgen.

De kosten hangen af van de ruimte die je wilt verbouwen. Bekijk hieronder de gemiddelde verbouwingskosten per ruimte in huis van basic tot luxe.

  • Toilet         € 1.150 – € 2.650
  • Badkamer € 4.500 – € 9.500
  • Zolder       € 7.000 – € 13.000
  • Keuken     € 6.500 – € 17.500
  • Aanbouw  € 17.000 – € 45.000

Natuurlijk zorgt de concrete invulling in iedere situatie voor een specifiek kostenplaatje. Het is dan ook vooraf niet eenvoudig om u een indicatie te geven over de prijzen in uw concrete geval. 

Er zijn grote objecten zoals een boerderij, maar ook kleinere projecten zoals garages. Het prijsverschil zal vooral daar in zitten. Daarom maken wij vooraf een grondige inventarisatie en geven wij u de kosten op maat. 

Op deze manier kunnen we een volledige kostenraming maken van de geplande verbouwing. Om een duidelijk beeld te krijgen over de uiteindelijke kosten is een offerte op maat natuurlijk de beste optie. 

Wij zullen langskomen om de huidige situatie goed op te nemen en natuurlijk al uw wensen en eisen door te spreken. Het bepalen en/of overleggen van uw budget hoort hier natuurlijk ook bij.

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest