Bij een uitbouw van uw woning moet u denken aan een verlenging of vergroting van de woonoppervlakte. Als voorbeeld een serre, keuken of garage. 

De verlenging (uitbouw) blijft nog steeds bereikbaar vanuit de woning. Als uw woning net even te klein is geworden door bijvoorbeeld een gezin uitbreiding is een uitbouw woning de ideale oplossing om uw vloeroppervlakte te vergroten. 

Een uitbouw kan helaas niet zomaar even gebouwd worden. Het bouwen van een uitbouw is aan strikte regels gebonden van de gemeente en met betrekking tot veiligheid. 

Gaat u er bijvoorbeeld van uit dat bij 90% van de uitbouwen in Nederland een bouwvergunning nodig is, zowel bij een voor- als achterkant uitbouw. 

Wat een belangrijk aspect is bij het bouwen van een aan- of uitbouw is dat de voorkant maar tot een aantal bepaalde meters mag uitsteken zoals een erker. Ook de achterkant waar de uitbouw kan worden geplaatst mag maar tot een bepaalde lengte worden uitgebouwd. In de meest gevallen mag een totaal woonhuis met uitbouw niet langer zijn dan 13 strekkende meters. We zorgen er samen voor dat alles duidelijk is voor u voordat we beginnen met bouwen. 

De materiaalkeuze, het kostenplaatje, het verwachte aantal uren en de afwerking. U komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Mochten er tijdens het bouwen van de uitbouw aan de woning nog vragen en/of opmerkingen zijn kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken. Dat u tevreden bent staat bij ons voorop.

De kosten hangen af van de ruimte die je wilt uitbouwen. Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen.

  • Casco uitbouw          € 17.000 – € 25.000
  • Complete uitbouw     € 25.000 – € 45.000

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest