Bij een uitbouw woning moet u denken aan een verlenging vergroting van de woon oppervlakte. Als voorbeeld een serre, keuken of garage. 

De verlenging (uitbouw) is dus altijd bereikbaar vanuit de woning. Als u woning net even te klein is geworden door bijvoorbeeld een gezin uitbreiding is een uitbouw woning de oplossing om de vloeroppervlakte te vergroten. 

Een uitbouw kan helaas niet zomaar even gebouwd worden. Bij het bouwen hiervan zijn strikte regels verbonden zoals bouwen via de gemeente en veiligheid. 

Gaat u er maar van uit dat bij 90% van de uitbouwen in Nederland een bouwvergunning nodig is. Voor- en achterkant uitbouw. Wat een belangrijk aspect is bij het bouwen van aan of uitbouw is dat de voorkant maar tot een aantal bepaalde meters mag uitsteken zoals een erker. 

Ook de achterkant waar de uitbouw kan worden geplaatst mag maar tot een bepaalde lengte. In de meest gevallen mag een totaal woonhuis met uitbouw niet langer zijn dan 13 strekkende meter. We zorgen er samen voor u voor dat alles duidelijk is voordat we beginnen met bouwen. 

De materiaalkeuze, het kostenplaatje, het verwachte aantal uren en de afwerking. U komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Mocht er tijdens het bouwen van de uitbouw aan de woning nog vragen en/of opmerkingen zijn kunt u ons natuurlijk aanspreken. Dat u tevreden bent staat bij ons voorop.

Deze kosten hangen af van de ruimte die je wilt uitbouwen. Bekijk hieronder de gemiddelde.

  • Casco uitbouw          € 17.000 – € 25.000
  • Complete uitbouw     € 25.000 – € 45.000

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest