Voor veel mensen is het onbegonnen werk om een verbouwing van de badkamer zelf van A tot Z uit te voeren, zowel technisch gezien als qua beschikbare tijd, zodat ze graag de hulp inroepen van een aannemer voor de verbouwing of renovatie van de badkamer. 

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden. U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer. In een grote badkamer zijn uiteraard zeer veel mogelijkheden maar u zult er versteld van staan wat er ook in een kleinere badkamer mogelijk is. 

Het is voor Eliovex altijd weer een uitdaging om er een compleet en perfect afgewerkt geheel van te maken. Alles wat een badkamer of douche functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen. 

Wij werken onafhankelijk met verschillende leveranciers zodat wij u een zeer ruime keuze aan sanitair en tegels kunnen aanbieden, passend bij uw budget en wensen. Of u nu een mooie badkamer zoekt voor een aantrekkelijke prijs of van uw badkamer een privé kuuroord wilt maken, bij ons zult u altijd slagen. 

Wij zullen u graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in uw badkamer, maar uiteraard ook uw toilet. Bent u benieuwd naar de opties die we u kunnen bieden voor uw nieuwe badkamer, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan. 

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest