Renoveren van een woning

Het renoveren van een huis kan betekenen dat er nieuwe muren worden geplaatst een kelder onder de woning word gebouwd, de isolatie wordt vervangen, een serre wordt aangebouwd, een nieuwe badkamer wordt geplaatsten ga zo maar door.

Een voorbeeld van een kleine renovatie is bijvoorbeeld wanneer de voegen in buitengevel hersteld moeten worden in de oude staat. Er zijn dan geen complexe constructies nodig en daarom noemen we het een kleine renovatie.

Ook bijvoorbeeld de gevel terugbrengen in de oude originele staat valt onder renovatie. Het wooncomfort gaat in ieder geval omhoog en uw pand zal meer waarde krijgen. De meest uitgevoerde renovatie’s zijn de badkamers. 

Wij zijn hier erg bedreven in en kunnen u helpen met ideeën en de uitvoering.
U kunt het offerteformulier invullen om de kosten van uw nieuwe badkamer te weten te komen. 

De laatste tijd zien we ook een opmerkelijke groei van renovaties die geënt zijn op energie besparing in een huis, denk bijvoorbeeld aan beter isoleren van een woning, kozijnen laten vervangen een dakkapel laten aanbrengen op uw dak of een efficiëntere cv-installatie laten aanleggen.

De algemene kosten van een complete huisrenovatie verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat uw doelstelling is van de huisverbouwing zullen de kosten hierdoor oplopen. 

Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen renovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

Dee meeste renovaties hebben een totaalprijs tussen de €15.000 en €80.000. Wil je je complete huis laten verbouwen? Dan zal een aannemer vaak een prijs per vierkante meter vastleggen. 

In de onderstaande kostentabel vindt u de gemiddelde prijzen voor een complete huis renovatie:

  • Woning tot            (90 m²)   €550 / €1200
  • Woning vanaf       (100 m²)  €400 / €950
  • Groot woning van (200 m²)  €350 / €800

Dit is uiteraard een gemiddeld genomen prijzen indicatie van wat de meeste aannemersbedrijven in Amsterdam in rekening brengen.

Bouwprojecten In Beeld

Nieuwsgierig naar onze bouwprojecten?
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest